Over ons > > Serge de Boer

Serge de Boer

trainer

Wie ben ik en wat drijft mij?

Mijn drive. Wat vind je het leukst aan je werk en wat is jouw lastigste situatie? Hoe kun je werken vanuit jouw kwaliteiten en hoe krijg je een click met je collega’s? Welke belemmeringen ervaar je waardoor je niet optimaal presteert of niet tot ontplooiing komt? Ik vind het prachtig om hiermee bezig te zijn met teams en individuen. Werken vanuit je kwaliteiten en in goed contact met jezelf en je collega’s, maakt dat je met meer plezier werkt en dat levert de beste resultaten op. Ik faciliteer groepen om beter te communiceren, door aan te voelen, te begrijpen, goed na te denken en vooral te doen in de praktijk.

Wie ik ben. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Wat mij kenmerkt is dat ik een groot hart voor mensen heb. En ik ben enthousiast, resultaatgericht, bemoedigend én uitdagend, doorzetter, beïnvloeder en een ‘developer’ (ik houd van anderen ontwikkelen en ben zelf leergierig).

Wat is mijn achtergrond?

Als docent voor de klas in het middelbaar onderwijs had ik al een fascinatie voor de vraag hoe mensen leren en ontwikkelen. Groepsdynamica, goed leren luisteren en echt verbinding krijgen met elkaar, dat sprak me aan. Maar ik wilde meer ontwikkelingsmogelijkheden en ik was bezig met wat er echt in mijn hart leeft aan passie. Waarom doe ik eigenlijk het werk dat ik doe, wie ben ik, wat voel ik, wat zijn mijn diepste overtuigingen en wie of wat is God? In de 7 jaar theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam die daarop volgde, was ik bezig met verandering in identiteit, overtuigingen en gedrag. Ook deed ik 1,5 jaar onderzoek naar ethiek en marketing in non-profitorganisaties en abrupte cultuurveranderingen in organisaties. Vervolgens heb ik 7 jaar als pionier leiding gegeven aan een sociale onderneming in een achterstandswijk in Amsterdam. We groeiden van 0 naar 100 vrijwilligers onder het motto: meer recht, vrede en vrolijkheid in de wijk. Door zelf 3 jaar leiderschaps-programma’s en coaching te volgen, ontdekte ik dat training en coaching écht werkt in de praktijk. Dus ging ik zelf leiderschapstraining, 1 op 1-coaching, en retraites geven en zo ontdekte ik dat hier mijn passie ligt. Mensen zien opbloeien doordat ze zich meer bewust worden van wie ze zijn, wat ze in huis hebben en dát gaan inzetten. In 2016 ben ik voor mezelf begonnen als trainer en coach en ik deed de post-HBO train de trainer opleiding van Galan. Ik ben dankbaar dat ik mag bijdragen aan talentontwikkeling in organisaties.

Huib Hardeman

directeur

Lutz Knospe

senior consultant / trainer / coach

Mart Koeslag

senior consultant / trainer / coach

Claudia van Valkengoed

office manager / gastvrouw

Janny Beers

projectcoördinator

Marscha Beckers

projectcoördinator

Loes Brugman

administratief medewerker / gastvrouw

Abigael Verspoor

programmamanager / trainer / coach

Albert-Jan Vink

trainer

Allard Klok

trainer

Barbara Klaaysen

trainer / acteur

Conrad Heipke

acteur

David Jonker

trainer / coach

Hettie van den Hoeven

trainer / acteur

Ingrid Oei

acteur

Jiske Gunkel

acteur

José van Tilburg

trainer / coach

Maarten Fischer

trainer

Michiel Zeegers

trainer / acteur

Nadine Kamer

acteur

Nicolette Kat

trainer

Peer Bink

acteur

Rosa Evans Knaup

trainer / acteur

Saskia Slotboom

trainer

Serge de Boer

trainer

Sierdjan Westen

trainer

Sybren Barten

trainer

Wouter Braaf

trainer / acteur

Verbinding maken met je kern en van daaruit creëren is zowel voor jou als je omgeving het beste dat je te bieden hebt.