Dit is Ludens

Dit is Ludens

Ons DNA

Ludens is afgeleid van het Latijnse ‘homo ludens’, wat letterlijk vertaald ‘spelende mens’ betekent. Die naam hebben we niet voor niets gekozen.

Onze ontwikkeltrajecten zijn dynamisch, uitdagend en creatief. Onze manier van werken is altijd een combinatie van actie, plezier en reflectie. Daarbij is het onderzoeken en doorbreken van belemmerende gedragpatronen het fundament onder ons werk. Omdat we geloven dat je daar gelukkiger van wordt, en je omgeving ook. En omdat het je helpt om met lef prachtige resultaten neer te zetten en soms tegen de stroom in, werkelijk het verschil te maken.

En daarbij kijken we veel vooruit en soms achteruit. Weten waar je vandaan komt helpt je om te groeien. Want net als een boom ontwikkelt een mens zich met voor- en tegenspoed en bouwen we door middel van onze ervaringen onze jaarringen op. En stevige groei vraagt een stevige basis.

Wat ons drijft

Het is onze diepgewortelde missie om mensen wezenlijk te laten groeien, als individu, professional én als onderdeel van de organisatie.

Om als organisatie uit te blinken, heb je werknemers nodig die het verschil maken. En voor duurzaam succes is het van belang dat deze professionals hun talent blijvend willen inzetten voor jouw organisatie. Zich écht verbonden voelen. Zich ten volle kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om hun unieke kwaliteit optimaal in te zetten. Zodat zij anderen inspireren en verbinding maken. Zo tilt hun individuele groei jouw organisatie als geheel ook naar een hoger niveau. Juist omdat het eigenbelang van je professional sterk verweven is met het gedeelde belang.