Peter Evers

Business Development Manager

Wie ben ik en wat drijft mij?

Mensen en bedrijven inspireren en aanzetten tot actie, vooruitdenken en groei is wat mij drijft. Ik ben een echte ondernemer die het gaaf vindt om elke dag de wereld een beetje mooier te maken. Dat doe ik graag door talenten verder te ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Het geeft mij veel voldoening om klanten te ondersteunen over vraagstukken als: waar willen wij over 5 jaar staan en hoe helpen wij talent hun potentieel te ontdekken.

Verder hou ik van mooie verre reizen maken, zo ben ik onlangs een paar maanden in Zuid-Amerika geweest. En dan het liefst rondom of in het water, want één van de sporten die ik beoefen is scuba-diving. In Nederland hou ik het liever bij de sportschool of een mooie wandeling maken in de natuur. Daarnaast lees ik graag een inspirerend boek of dans ik in de zomer regelmatig met vrienden op een festival.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben in 1991 geboren in Heerenveen. Mijn roots liggen dus in Friesland, hier ben ik opgegroeid in een warm gezin waar ondernemen met de paplepel is ingegoten. Op mijn achttiende ben ik verhuisd naar Groningen, waar ik de studie Commerciële Economie heb gedaan. Ik heb vervolgens zeven jaar in de detachering gewerkt, de eerste anderhalf jaar in de technische sector en later bij een grote detacheerder waar ik traineeships heb ontwikkeld samen met – en voor mooie klanten. Hier kwam ik erachter dat het succes voor het laten slagen van een talentontwikkeltraject van veel factoren afhankelijk is en ik het vooral ook superleuk en gaaf vindt om samen inspirerende trajecten te ontwikkelen en laten slagen.

Ik kom dan ook graag samen ideeën bedenken en inspiratie op doen!