Peter Evers

Manager Marketing/ Sales

Wie ben ik en wat drijft mij?

Mensen en organisaties inspireren, aanzetten tot actie, vooruitdenken en laten groeien is wat mij drijft. Ik ben ondernemend en actiegericht maar probeer altijd de mens centraal te zetten. Ik krijg energie door organisaties toekomstbestendig te maken en de mensen om mij heen als mijzelf uit te dagen in het potentieel. Het geeft mij voldoening om klanten te ondersteunen met vraagstukken als: ‘waar willen wij over 5 jaar heen’, ‘wat doen wij met belemmerende patronen en culturen’ of ‘hoe helpen wij talent hun potentieel te ontdekken’.

Ik ben dol op mooie (verre) reizen maken en zo meer van de wereld te ontdekken. Het liefst met de backpack op, aan de zee op het strand of onder water. Scuba-diving is een passie. Net als muziek, zo ben ik een fijnproever met platen draaien op vinyl.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben geboren in Heerenveen, mijn roots liggen in Friesland. Op mijn achttiende ben ik verhuisd naar Groningen, waar ik Commerciële Economie heb gedaan. Daarna heb ik zeven jaar in de detachering gewerkt, waar ik traineeships heb ontwikkeld samen met en voor organisaties. Hier kwam ik erachter dat het succes voor het laten slagen van een ontwikkeltraject van veel factoren afhankelijk is.

Ik ben in staat een scherpe analyse te maken van de aanleiding, doelen en kaders en kom graag meedenken hoe je jouw organisatie toekomstbesteding kan maken. En vooral hoe je het beste potentieel uit mensen haalt.