Over ons > > Marscha Beckers

Marscha Beckers

projectcoördinator

Wie ben ik en wat drijft mij?

In de functieomschrijving van projectcoördinator stond onder andere dat ze op zoek waren naar een ‘spin het web’, iemand die een kei is in organiseren en plannen èn goed in staat is om meerdere ‘ballen’ in de lucht te houden. Deze omschrijving is mij op het lijf geschreven! Zelfstandig werken met veel vrijheid en ervoor zorgen dat alle projecten van A – Z helemaal goed verlopen. Dat is een prima combinatie voor mij om deze functie goed uit te kunnen voeren. Plannen en organiseren zit in mijn bloed en samen met een groot stuk hospitality wat er ook doorheen stroomt vanuit mijn studie aan de Hotelschool is dit de perfecte combinatie om deze functie optimaal te kunnen uitvoeren. Met Ludens helpen wij organisaties het beste uit hun mensen te halen maar deze functie helpt mij persoonlijk om ook het beste uit mezelf te halen.

Wat is mijn achtergrond?

Na mijn studie aan de Hotelschool in Amsterdam ben ik bij mijn laatste stageplek aangenomen en was dat de start van mijn ‘werkende’ leven. Na een aantal jaar bij een zakelijke intermediair voor hotelaccommodaties in Amsterdam gewerkt te hebben ben ik daarna bij een groot opleidingsinstituut gaan werken op de afdeling Examenbureau. Maar het horeca bloed bleef stromen en na een paar jaar ben ik begonnen in een prachtig 4* hotel in Den Dolder als reserveringsmedewerker en later als Senior Reserveringsadviseur. Dit heb ik 11 jaar lang met veel plezier gedaan maar er kwam toch behoefte om weer aan een nieuwe uitdaging te beginnen. De vacature van projectcoördinator kwam op mijn pad en ik hoefde hier niet lang over na te denken, hier ga ik weer een nieuwe uitdaging aan!

 

Huib Hardeman

directeur

Lutz Knospe

senior consultant / trainer / coach

Mart Koeslag

senior consultant / trainer / coach

Claudia van Valkengoed

office manager / gastvrouw

Janny Beers

projectcoördinator

Marscha Beckers

projectcoördinator

Loes Brugman

administratief medewerker / gastvrouw

Abigael Verspoor

programmamanager / trainer / coach

Albert-Jan Vink

trainer

Allard Klok

trainer

Barbara Klaaysen

trainer / acteur

Conrad Heipke

acteur

David Jonker

trainer / coach

Hettie van den Hoeven

trainer / acteur

Ingrid Oei

acteur

Jiske Gunkel

acteur

José van Tilburg

trainer / coach

Maarten Fischer

trainer

Michiel Zeegers

trainer / acteur

Nadine Kamer

acteur

Nicolette Kat

trainer

Peer Bink

acteur

Rosa Evans Knaup

trainer / acteur

Saskia Slotboom

trainer

Serge de Boer

trainer

Sierdjan Westen

trainer

Sybren Barten

trainer

Wouter Braaf

trainer / acteur

Spelende kinderen zijn nieuwsgierig, avontuurlijk en veerkrachtig en hebben het vermogen tot verrassende inzichten te komen. Dat vermogen is er nog steeds, in ieder van ons.