Anique Wijsmuller

Trainer/programmamaker

Wie ben ik en wat drijft mij?
Een goed gesprek waarin je voelt dat er iets gebeurt in je lijf, een lied dat je een warm gevoel geeft, het moment van kippenvel als je weet: ‘dit klopt!’, de aanloop voordat je ergens in gaat duiken buiten je comfortzone, het boven jezelf uitstijgen als ergens druk op ligt…

Dit geeft mij het gevoel dat ik leer en leef: als ik geraakt word. En dat gun ik de ander ook. Weten wat jou raakt en waar jij mensen kan raken in het leven en je leiderschap is een mooie ontdekkingstocht waar ik (jonge) leiders graag in begeleid. Het leren kennen van je wortels, talenten en je triggers maken je kompas sterker. Dat gaat (bij mij) gepaard met kwetsbaarheid en diepgang, maar vooral ook met humor en speelsheid.

 

Wat is mijn achtergrond?

Mijn wortels liggen in de polder: geboren en getogen in het Groene Hart. Ik ben derde kind uit een gezin van vier kinderen en kom uit een ondernemers/trainersnest.
Na mijn studie Toegepaste Psychologie en master Arbeid & Gezondheidspsychologie in Amsterdam en Leiden heb ik in de talentontwikkeling gewerkt voor young professionals als trainer/coach. Ik hou enorm van zingen en muziek en heb naast mijn werk als trainer en coach als leadzangeres in verschillende bandformaties bijverdiend. De afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld als trainer/teamcoach voor uiteenlopende organisatie- en teamvraagstukken en heb ik opleidingen gevolgd in o.a. Secure Base Coaching en Systemisch Werken.

Ondertussen ben ik getrouwd met Martijn en ben ik trotse moeder van twee kinderen en ben ik weer teruggekeerd naar de polder, toevallig vlakbij ons Ludens kantoor!