Abigael Verspoor

Wie ben ik en wat drijft mij?

Als programmamanager, trainer én coach ziet iedere dag er voor mij anders uit. Die afwisseling houdt mij scherp  en het werken met mensen houdt mij zacht. De rode draad is de zoektocht naar hoe wij het verborgen potentieel in onszelf, groepen en organisaties echt los kunnen maken. Daar is een bijzondere vorm van leiderschap voor nodig.

Leiders van vandaag moeten contact maken met de drijfveren van hun team. Alleen dán kan er verbinding ontstaan van waaruit mooie dingen kunnen groeien. Het werkelijke contact kunnen maken met jezelf en je omgeving is een onmisbare vaardigheid in deze tijd.

Wat ik goed kan is mensen en organisaties laten zien en ervaren waar hun eigen grootste belemmering van dat moment zit en hoe zij deze op kunnen heffen en een laag dieper kunnen voelen en vooral weten. Ik werk met de informatie die er is en de wijsheid van het moment.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben mijn carrière begonnen bij T-Mobile. Vanaf het allereerste begin mocht ik deel zijn van een nieuw bedrijf (Ben), dat met een geheel nieuwe organisatie een nieuw product in een nieuwe markt introduceerde. Achteraf begrijp ik wat een enorme klus wij toen geklaard hebben. Ik heb vooral veel geleerd over de ontwikkeling van organisaties van 30 naar 2.000 medewerkers, de effectiviteit van mensen en teams onder verschillende omstandigheden. Maar vooral heb ik ervaren wat er mogelijk is wanneer er echte bezieling in een bedrijf aanwezig is.

Toen ik tijdens een coachingstraject kennis maakte met de Transactionele Analyse was ik direct gegrepen. Pas veel later ben ik de opleiding aan de TA academie gaan volgen. Daar leerde ik taal en woorden voor alles wat ik intuïtief al zo goed wist. Mijn tweede carrière begon met wat coaching, dat werd al gauw team coaching en trainen. In mijn huidige rol als programmanager combineer ik al mijn ervaring om de bezieling in organisaties weer te doen laten stromen.