Management Development

Voor leiders met lef

Voor leiders met lef, die klaar zijn voor de toekomst

Verantwoordelijkheid pakken en richting geven

Als organisatie wil je klaar zijn voor de toekomst. Je wil de juiste keuzes maken. Je wil je op elk moment kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Daar heb je méér voor nodig dan een goede strategie en heldere organisatiedoelstellingen. Een flexibele en toekomstbestendige organisatie vraagt ook om krachtige leiders!

Leiders en managers die het lef hebben beslissingen te nemen, verantwoordelijkheid te pakken en richting te kiezen. Die meebewegen met de organisatie, doelen overtuigend behalen, mensen wezenlijk motiveren en duurzaam verbinding leggen. Die ergens voor staan en hun eigen kracht kennen, maar zich óók kwetsbaar durven opstellen.

Vrijdag 36
workshop 33
Anders dan anders

Management Development op de Ludens-manier

Investeer in jouw leidinggevende talenten en stoom ze klaar voor de toekomst! De Management Development-programma’s van Ludens zijn gericht op persoonlijke én collectieve groei. Maar onze trajecten zijn nét een tikje anders dan anders.

Bij Ludens hoef je niet te rekenen op dagenlang cognitief bezig zijn in een klaslokaal. Integendeel. Wij organiseren onze leiderschapsprogramma’s op allerlei (buiten)locaties en we gaan actief aan de slag met niet voor de hand liggende, avontuurlijke, maar ook pittige en confronterende werkvormen. Activiteiten die op het eerste gezicht geen rechtstreekse link hebben met het werk, maar aangeleerde gedragspatronen blootleggen. Want juist door even uit je hoofd én uit je eigen comfortzone te stappen krijg je inzicht in je natuurlijke gedrag én het effect daarvan op de omgeving.

Schermafbeelding 2022-05-06 om 16.47.03
WhatsApp Image 2022-06-16 at 1.50.38 PM[1]
Krachtig leiderschap

Duurzame ontwikkeling

Krachtig leiderschap is het vermogen om keuzes te maken vanuit je kern. Je kunt anderen tenslotte pas een sterke basis bieden wanneer je je bewust bent van je eigen talent en je drijfveren. Dat proces vraagt om zelfreflectie, zelfinzicht en zelfbewustzijn. Op die manier creëren we fundamentele groei en duurzame ontwikkeling. En één ding is zeker: jouw leidinggevende talenten zullen een programma van Ludens niet snel vergeten!

 

Goed om te weten

  • Onze MD-programma’s zijn gericht op zowel jonge ambitieuze leiders als gedreven senior managers
  • De duur van onze trajecten ligt tussen 1 en 1,5 jaar
  • Ongeveer 6 tot 16 deelnemers per groep
  • Een afwisselend programma met een mix van werkvormen zoals training, workshops, intervisie, coaching en pitstops, praktijkopdrachten en het schrijven van een leiderschapsstatuut
  • We begeleiden de deelnemers op de werkvloer door mee te lopen of bijvoorbeeld gezamenlijk een teamdag te organiseren
unnamed
andriyko-podilnyk--Xz-S1WZpjk-unsplash
Jouw doelen, onze belofte

Doortastende, sterke en ambitieuze leidinggevenden

Onze Management Development-programma’s zijn altijd maatwerk. Elke organisatie is tenslotte anders en vraagt om een andere aanpak. We stemmen onze trajecten daarom af op jouw organisatiedoelstellingen.

Kies je voor een MD-programma op maat bij Ludens? Dan weet je zeker dat:

  • jouw leidinggevenden klaar zijn voor cruciale sleutelrollen en hét verschil gaan maken in het management van je organisatie
  • ze merkbaar zijn gegroeid in ondernemerschap, autonomie en executiekracht, en bij veranderingen hun verantwoordelijkheid nemen en hun rol daadkrachtig pakken
  • zij een krachtige bijdrage leveren aan jouw belangrijkste organisatievraagstukken en je bedrijfsstrategie overtuigend uitdragen in het werkveld
  • je een solide netwerk in je organisatie creëert van doortastende, sterke en ambitieuze leidinggevenden
  • jij als organisatie jouw leidinggevende talenten prikkelt, motiveert, versterkt én aan je bindt!