Sybren Barten

Wie ben ik en wat drijft mij?

“Soms zijn vragen belangrijker dan antwoorden”. 

Ik ben een gedreven en enthousiaste realiteits-ontwikkelaar die ziel & zakelijkheid, de onder- & bovenstroom wil verbinden, voor mens en organisatie, om te komen tot (persoonlijke-) groei en rendement.

Vanuit het geloof dat antwoorden op organisatie- en persoonlijke vraagstukken al aanwezig zijn, ga ik graag samen met de organisatie en haar mensen op ont-dekkingstocht, als reisbegeleider.

Ik stel vragen, daag uit, motiveer, onderzoek, tast door en luister met als resultaat dat (persoonlijke-) grenzen worden verkend en verlegd en antwoorden ont-dekt worden.

Mijn kracht ligt om op eigen- en autonome wijze, vanuit liefdevolle confrontatie ‘in het moment’ te werken. Transparant, met humor en respectvol in contact.

Wat is mijn achtergrond?

Na de Hogere Hotelschool ben ik mijn carrière gestart bij Center Parcs. Hier heb ik diverse leidinggevende managementfuncties vervuld in binnen- en buitenland.

Na Center Parcs de stap gemaakt naar de uitzendbranche. Bij Start People mocht ik verschillende functies vervullen, onder andere in de rol van Manager Sales en Directeur Techniek.

Voordat ik als trainer, coach en consultant mijn eigen bedrijf SkyRoots ben gestart was ik werkzaam bij Foodstep. In de rol van senior consultant & trainer bij dit onderzoeks-, advies & trainingsbureau mocht ik diverse organisaties begeleiden op de werkgebieden strategie ontwikkeling, (persoonlijk-) leiderschap, gastvrijheid & ondernemerschap en lean managementtrajecten.

Sinds 2015 ben ik met veel plezier ook als trainer verbonden aan Ludens.