Saskia Slotboom

Wie ben ik en wat drijft mij?

Als trainer en coach werk ik voornamelijk met hoogopgeleide (technische) professionals.

Als ingenieur heb ik ervaren hoe  in technische en academische omgevingen alle aandacht naar de inhoud gaat. Terwijl de echte uitdagingen vaak op het (inter)menselijke vlak liggen.
Onzekerheden, piekeren, moeizame samenwerkingen en verstoorde relaties, hoe je daar nu het beste mee om kunt gaan leer je niet tijdens de opleiding.

Ik vind het fantastisch om mensen hierbij te helpen en ze nieuwe tools aan te reiken. Dit gaat over  het vergroten van hun reflectievermogen en zelf- en omgevingsbewustzijn, maar ook over het meer in contact komen met gevoelens en de signalen van je lijf.

Ondertussen leer ik hierdoor zelf nog elke dag bij, wat best een aardige bonus is.

Wat is mijn achtergrond?

Als bouwkundig ingenieur (TU Delft) en projectmanager bij de Rijksgebouwendienst heb ik ervaren hoe het is om te werken in complexe bouwkundige projecten.

Door mijn eigen zoektocht hierin kreeg ik steeds meer inzicht in wat maakte dat ikzelf, maar ook de projectteams en -deelnemers goed presteerden, en wat niet. Nu deel ik deze kennis graag als trainer en coach. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Bezoek dan mijn LinkedIn pagina.