Rosa Evans Knaup

Wie ben ik en wat drijft mij?

Oefenen met gedrag kan heel effectief zijn, omdat je het echt even ervaart. Ik hou dat simpel door te werken met wat er al is en door te checken wat jij zelf wilt veranderen, wat je anders zou willen of wat je aan wilt kijken. Ik spiegel zonder oordeel en jij bepaalt wat je oppikt en meeneemt.

Door oefensituaties te ervaren onthoudt je systeem, je lichaam, het en kun je het na de training vaak makkelijker herhalen en zo kun je het je eigen gaan maken. We gaan gewoon “effe” oefenen en reflecteren en als dat gedrag je bevalt dan kun je dat vaker in gaan zetten.

Mijn kracht is dat ik een sfeer kan creëren waar mensen zich veilig voelen om te oefenen en zichzelf durven te laten zien.  Prachtig om een klein stukje van iemands pad even van dichtbij te mogen zien.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben van origine geschoold als actrice en heb veel ervaring opgedaan met interactief theater. Door projecten met jongeren ben ik in het trainingsacteren terecht gekomen. Ik vind dit zo’n mooi vak dat ik daarin verder ben gaan leren en volg nu een post HBO-opleiding tot trainer/coach bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.