Pien van Wijmen

Trainer/programmamaker

Wie ben ik en wat drijft mij?

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens uiteindelijk op zoek is naar hetzelfde in het leven: liefde, erkenning en gezien worden voor wie je werkelijk bent. Het gekke is alleen: we lijken het soms te zijn vergeten. Mensen helpen herinneren, en vanuit daar verder ontdekken wat iemand drijft, en waar iemands vlammetje van aan gaat. Daar krijg ik energie van.

Vanuit mijn eerdere werk als trainer/teamcoach heb ik ervaren hoe uitdagend en cruciaal leidinggevende posities zijn in het welzijn van organisaties, teams en hun medewerkers. Werken met (jonge) leidinggevenden rondom hun eigen leiderschap, en hen weer in verbinding brengen met zichzelf én andere leidinggevenden, is dan ook iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En waar ik heel graag aan bijdraag als trainer/coach bij Ludens.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben een geboren en getogen Brabantse en woon sinds 2005 met veel plezier in Amsterdam. Het Brabantse in mij is graag onder de mensen, en houdt van spontane ontmoetingen en gezelligheid. Amsterdam heeft mijn blik wereldser gemaakt en kunst, cultuur en vrijheid in mijn leven gebracht. Ik ben trotse moeder van twee dochters, en verloofd! In mijn schaarse vrije tijd lees ik graag een boek, of geniet ik van de kleine dingen met mijn gezin.

Ik heb een achtergrond in communicatiewetenschap (UVA, bachelor) en conceptonwikkeling (Hallo Academie). In 2012 ben ik in aanraking gekomen met persoonlijke ontwikkeling en heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Transactionele Analyse, Systemisch werk (o.a. Phoenix Opleidingen) en Deep Democracy (house of Deep Democracy). In 2018 heb ik van mijn persoonlijke interesse mijn werk gemaakt, en ben ik gaan werken als trainer en (team)coach. Ik werk graag op identiteitsniveau, en met het lijf.