Over ons > > Nicolette Kat

Nicolette Kat

trainer

Wie ben ik en wat drijft mij?

Mensen hebben alles in zich om succesvol en gelukkig te zijn, dat geloof ik echt. Nu nog je bronnen vinden. Nieuwsgierig, met nuchterheid en warmte, help ik mensen deze bronnen te ontdekken, hun talenten te ontwikkelen, zichzelf te stretchen en te leren genieten van hun succes. Ik help organisaties, teams en individuen met deze zoektocht om zo uiteindelijk (weer) met energie en plezier aan het werk te zijn.  Niets is fijner dan doet wat je energie geeft op een plek en manier die past bij jou en de organisatie.

Ik werk inmiddels ruim 25 jaar in de opleidingswereld, afwisselend als trainer/coach/opleider van coaches en (interim) L&D-consultant en ben gespecialiseerd in organisatie- en leiderschapsontwikkeling, talentmanagement en coaching. Mijn werkgebied strekt zich uit over profit en non-profitorganisaties over de hele wereld.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben Neerlandica en de liefde voor taal is gebleven, al ben ik qua werk een iets andere kant op gegaan. Ik heb diverse aanvullende coach- en organisatieadviesopleidingen gedaan en ben gecertificeerd executive coach via Ashridge Business School in Londen. Wel heb ik een boek geschreven dat in 2019 in een geheel herziene druk wordt uitgegeven.

Mijn klanten omschrijven me als ervaren, energiek, luisterend en vol humor; een empathische gesprekspartner met wie ze snel op hun gemak zijn en op gelijk niveau gedachten kunnen uitwisselen over hun eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van mensen in hun organisatie.

Huib Hardeman

directeur

Lutz Knospe

senior consultant / trainer / coach

Mart Koeslag

senior consultant / trainer / coach

Claudia van Valkengoed

office manager / gastvrouw

Janny Beers

projectcoördinator

Marscha Beckers

projectcoördinator

Loes Brugman

administratief medewerker / gastvrouw

Abigael Verspoor

programmamanager / trainer / coach

Albert-Jan Vink

trainer

Allard Klok

trainer

Barbara Klaaysen

trainer / acteur

Conrad Heipke

acteur

David Jonker

trainer / coach

Hettie van den Hoeven

trainer / acteur

Ingrid Oei

acteur

Jiske Gunkel

acteur

José van Tilburg

trainer / coach

Maarten Fischer

trainer

Michiel Zeegers

trainer / acteur

Nadine Kamer

acteur

Nicolette Kat

trainer

Peer Bink

acteur

Rosa Evans Knaup

trainer / acteur

Saskia Slotboom

trainer

Serge de Boer

trainer

Sierdjan Westen

trainer

Sybren Barten

trainer

Wouter Braaf

trainer / acteur

Spelende kinderen zijn nieuwsgierig, avontuurlijk en veerkrachtig en hebben het vermogen tot verrassende inzichten te komen. Dat vermogen is er nog steeds, in ieder van ons.