Nicolette Kat

Wie ben ik en wat drijft mij?

Mensen hebben alles in zich om succesvol en gelukkig te zijn, dat geloof ik echt. Nu nog je bronnen vinden. Nieuwsgierig, met nuchterheid en warmte, help ik mensen deze bronnen te ontdekken, hun talenten te ontwikkelen, zichzelf te stretchen en te leren genieten van hun succes. Ik help organisaties, teams en individuen met deze zoektocht om zo uiteindelijk (weer) met energie en plezier aan het werk te zijn.  Niets is fijner dan doet wat je energie geeft op een plek en manier die past bij jou en de organisatie.

Ik werk inmiddels ruim 25 jaar in de opleidingswereld, afwisselend als trainer/coach/opleider van coaches en (interim) L&D-consultant en ben gespecialiseerd in organisatie- en leiderschapsontwikkeling, talentmanagement en coaching. Mijn werkgebied strekt zich uit over profit en non-profitorganisaties over de hele wereld.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben Neerlandica en de liefde voor taal is gebleven, al ben ik qua werk een iets andere kant op gegaan. Ik heb diverse aanvullende coach- en organisatieadviesopleidingen gedaan en ben gecertificeerd executive coach via Ashridge Business School in Londen. Wel heb ik een boek geschreven dat in 2019 in een geheel herziene druk wordt uitgegeven.

Mijn klanten omschrijven me als ervaren, energiek, luisterend en vol humor; een empathische gesprekspartner met wie ze snel op hun gemak zijn en op gelijk niveau gedachten kunnen uitwisselen over hun eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van mensen in hun organisatie.

et mensen werken.