Nathalie Vrancken

Business Development Manager

Wie ben ik en wat drijft mij?

Mijn commerciële hart gaat sneller kloppen als ik samen met een klant kan bouwen aan een partnership. Een relatie die gebaseerd is op open en eerlijke gesprekken, samen doelen zetten met als uitgangspunt het behartigen van elkaars belangen voor de langere termijn.

Ik kan overigens alleen een overtuigend sales persoon zijn, als ik zelf ook geloof in het bedrijf waar ik voor werk en de diensten die wij leveren. Bij Ludens staat de (spelende) mens centraal en de persoonlijke reis die men ondergaat. En ik geloof erin dat je als mens nooit bent uitgeleerd. Ongeacht je leeftijd of levensfase waar je in zit.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben geboren en getogen in Maastricht en de liefde bracht mij 20 jaar geleden naar Amsterdam. De Maastrichtse gastvrijheid gecombineerd met de Amsterdamse directheid past mij goed. Gastvrijheid zit dus in mijn DNA en ik heb jarenlang in de hotellerie gewerkt in diverse commerciële functies. Maar mijn voorliefde voor de ontwikkeling van de mens en onderdeel willen zijn van dit hechte, gedreven team bracht mij op mijn reis bij Ludens.

In mijn vrije tijd hang ik graag de Bourgondiër uit, ben ik dol op een pittige bootcamp, een sup tocht op de Vecht en ben ik een actieve voetbalmoeder en liefhebber.