Over ons > > Mart Koeslag

Mart Koeslag

senior consultant / trainer / coach

Wie ben ik en wat drijft mij?

Het samen met de klant omzetten van complexe en uitdagende vraagstukken op het gebied van training & opleiding naar tastbare resultaten vind ik fantastisch. Dit in combinatie met het invulling geven als trainer om bedrijven, individuen en groepen te faciliteren in de groei van hun (persoonlijke) effectiviteit geeft veel voldoening. De mens is in mijn ogen het grootste kapitaal van een organisatie. Het leveren van een bijdrage hierin doe ik met erg veel plezier.

Wat is mijn achtergrond?

Voorafgaand aan mijn werkende leven heb ik twee studies afgerond. Allereerst Forensisch Onderzoek en later Technische bedrijfskunde. Beide richtingen hebben mij een mooie basis gegeven. Na het afronden van mijn studies heb ik een wereldreis gemaakt. Een bijzondere periode waar ik kennis heb mogen maken met verschillende culturen, zienswijzen en gebruiken.

In 2012 heb ik deelgenomen aan een intensief management traineeprogramma. Vanuit dit programma ben ik gevraagd om te starten als leidinggevende. Al gauw merkte ik dat ik vanuit deze rol met enorm veel passie collega’s faciliteerde in hun persoonlijke groei. Na verschillende leidinggevende rollen te hebben vervuld en het afronden van een coaching opleiding, ben ik gevraagd om de functie van manager Traineeprogramma’s & Talentontwikkeling te vervullen. Het werd mij steeds meer duidelijk. Het ontwikkelen en managen van uiteenlopende maatwerkprogramma’s & trainingen in combinatie met het begeleiden van mensen in hun persoonlijk ontwikkeling is iets wat mij goed afgaat. In deze periode is het gelukt om dit Traineeprogramma het beste Traineeship van Benelux te maken.

Mijn kwaliteiten zet ik met plezier in om voor uiteenlopende klanten maatwerk ontwikkeltrajecten en trainingen te ontwikkelen. Daarnaast coach ik en geef ik invulling aan verschillende trajecten als trainer. Betrokkenen omschrijven me als luisterend, oog voor mensen en het resultaat. Iemand die waar nodig scherp is, maar ook lucht brengt met humor.

Benieuwd naar meer? Wil je eens vrijblijvend kennismaken en/of kennis uitwisselen? Neem gerust contact met me op.

Huib Hardeman

directeur

Lutz Knospe

senior consultant / trainer / coach

Mart Koeslag

senior consultant / trainer / coach

Claudia van Valkengoed

office manager / gastvrouw

Janny Beers

projectcoördinator

Marscha Beckers

projectcoördinator

Loes Brugman

administratief medewerker / gastvrouw

Abigael Verspoor

programmamanager / trainer / coach

Albert-Jan Vink

trainer

Allard Klok

trainer

Barbara Klaaysen

trainer / acteur

Conrad Heipke

acteur

David Jonker

trainer / coach

Hettie van den Hoeven

trainer / acteur

Ingrid Oei

acteur

Jiske Gunkel

acteur

José van Tilburg

trainer / coach

Maarten Fischer

trainer

Michiel Zeegers

trainer / acteur

Nadine Kamer

acteur

Nicolette Kat

trainer

Peer Bink

acteur

Rosa Evans Knaup

trainer / acteur

Saskia Slotboom

trainer

Serge de Boer

trainer

Sierdjan Westen

trainer

Sybren Barten

trainer

Wouter Braaf

trainer / acteur

Als je wilt dat je dromen werkelijkheid worden, wordt dan wakker.
- Piet Theys