Mart Koeslag

Trainer/Programmamaker

Wie ben ik en wat drijft mij?

Het samen met de klant omzetten van complexe en uitdagende vraagstukken op het gebied van training & opleiding naar tastbare resultaten vind ik fantastisch. Dit in combinatie met het invulling geven als trainer om bedrijven, individuen en groepen te faciliteren in de groei van hun (persoonlijke) effectiviteit geeft veel voldoening. De mens is in mijn ogen het grootste kapitaal van een organisatie. Het leveren van een bijdrage hierin doe ik met erg veel plezier.

Wat is mijn achtergrond?

Voorafgaand aan mijn werkende leven, heb ik twee studies afgerond. Allereerst Forensisch Onderzoek en later Technische bedrijfskunde. Beide richtingen hebben mij een mooie basis gegeven.

Na het afronden van mijn studies heb ik een wereldreis gemaakt. Een bijzondere periode waar ik kennis heb mogen maken met verschillende culturen, zienswijzen en gebruiken.

In 2012 heb ik deelgenomen aan een intensief management traineeprogramma. Vanuit dit programma ben ik gevraagd om te starten als leidinggevende. Al gauw merkte ik dat ik vanuit deze rol met enorm veel passie collega’s faciliteerde in hun persoonlijke groei. Na verschillende leidinggevende rollen te hebben vervuld en het afronden van een coaching opleiding, ben ik gevraagd om de functie van manager Traineeprogramma’s & Talentontwikkeling te vervullen. Het werd mij steeds meer duidelijk. Het ontwikkelen en managen van uiteenlopende maatwerkprogramma’s & trainingen in combinatie met het begeleiden van mensen in hun persoonlijk ontwikkeling is iets wat mij goed afgaat. In deze periode is het gelukt om dit Traineeprogramma het beste Traineeship van Benelux te maken.

Mijn kwaliteiten zet ik met plezier in om voor uiteenlopende klanten maatwerk ontwikkeltrajecten en trainingen te ontwikkelen. Daarnaast coach en geef ik invulling aan verschillende trajecten als trainer.

Betrokkenen omschrijven me als luisterend, oog voor mensen en het resultaat. Iemand die waar nodig scherp is, maar ook lucht brengt met humor.

Benieuwd naar meer? Wil je eens vrijblijvend kennismaken en/ of kennis uitwisselen? Neem gerust contact met me op.