Over ons > > Jeremiah Fleming

Jeremiah Fleming

acteur

Wie ben ik en wat drijft mij?


Ik ben opgegroeid in San Francisco maar het grootste gedeelte van mijn volwassen leven heb ik buiten Amerika gewoond. Mijn undergradute (philosophy & literature) studie heb ik in Israël gedaan. Daarnaast heb ik drama gestudeerd in het Hebreeuws bij Nissan Native Theater School. Mijn post gradute studie in drama heb ik in Londen gedaan. Door een samenloop van omstandigheden ben ik uiteindelijk in Nederland terecht gekomen. Maar zoals John Lennon zei: ”Life is what happens while you are busy making other plans.”
Al meer dan 20 jaar werk ik in diverse trainingsprogramma’s; leiderschap, omgaan met weerstand, agressie, time management, interviewtechnieken etc. Ik heb in heel Europa assessments gedaan (o.a. in Frankrijk, Spanje, Italië) en ook in Asia. Ook doe ik business simulations met één of meerdere deelnemers tegelijk. Ik geef teambuilding workshops bij bedrijven en ben ook als co-trainer werkzaam.

Wat is mijn achtergrond?


Elke keer dat ik met een cursist samenwerk is mijn doel en ambitie om hem of haar op zo’n manier te inspireren dat hij of zij een langdurig positief effect krijgt in zijn of haar communicatie op het werk en in het dagelijkse leven. Communicatie is een activiteit die we elke dag uitvoeren, zelfs zo vaak dat we het volkomen normaal vinden. Iedereen vindt van zichzelf dat zijn manier van communicatie goed is. Maar hoe vaak eindigt een gesprek wel niet met een woordenwisseling of een gespannen situatie? Ik geloof er heilig in dat communicatie één van de vaardigheden is die je niet vaak genoeg kunt trainen. Ajax zal bijvoorbeeld de dinsdagtraining niet annuleren omdat er al op maandag is getraind. Maar bovenal vind ik dat een training ook leuk moet zin. Sterker nog, als je plezier hebt bij een training dan zal je meer geïnspireerd zijn om het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Huib Hardeman

directeur

José van Tilburg

senior consultant / trainer / coach

Lutz Knospe

senior consultant / trainer / coach

Mart Koeslag

senior consultant / trainer / coach

Claudia van Valkengoed

office manager / gastvrouw

Janny Beers

projectcoördinator

Marscha Beckers

projectcoördinator

Loes Brugman

administratief medewerker / gastvrouw

Albert-Jan Vink

trainer

Allard Klok

trainer

Anne van Weeghel

trainer / acteur

Barbara Klaaysen

trainer / acteur

Conrad Heipke

acteur

David Jonker

trainer / coach

Floris van Tilburg

trainer / acteur

Hettie van den Hoeven

trainer / acteur

Ingrid Oei

acteur

Jiske Gunkel

acteur

Maarten Fischer

trainer

Michiel Zeegers

trainer / acteur

Nadine Kamer

acteur

Nicolette Kat

trainer

Peer Bink

acteur

Rosa Evans Knaup

trainer / acteur

Rosalind Veltman

trainer / acteur

Saskia Slotboom

trainer

Serge de Boer

trainer

Sierdjan Westen

trainer

Sybren Barten

trainer

Wouter Braaf

trainer / acteur

Als je doet wat je leuk vindt en waarin je gelooft, hoef je nooit meer te werken.