Eelco van Hulsen

Wie ben ik en wat drijft mij

Mijn naam is Eelco van Hulsen en ik werk als freelance trainer voor Ludens Talentontwikkeling.

Ik raak geïnspireerd door mensen die authentiek zijn en met passie en plezier de dingen doen. Ik voel me vereerd als ik daar als trainer een bijdrage in mag leveren. Ik geloof niet dat daar trucjes of bepaalde stappen voor zijn, maar dat het vraagt om een eerlijke blik en een dosis gezonde moed. Niemand weet namelijk hoe we dit leven moeten leiden, en juist dat maakt het zo mooi om er je eigen oprechte antwoord op te vinden. Telkens opnieuw.

Ik ben er goed in om een veilige en ontspannen omgeving te creëren waarin deelnemers zich snel op hun gemak voelen. Ik gebruik veel speelse en ervaringsgerichte oefeningen waardoor je aan den lijve ondervindt wat wel en niet passend is, zodat je de beweging kunt maken die op dit moment voor jou klopt in je persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat als je doet wat goed is voor jou, je daarmee doet wat goed is voor de ander. Ik maak gebruik van NLP (Neuro linguïstisch programmeren), TA (Transactionele Analyse), Systemisch Werken en mijn gezonde verstand en intuïtie.

Wat is mijn achtergrond

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door menselijk gedrag, dus de studie Sociale Psychologie aan de Universiteit van Utrecht was een logisch gevolg. Sinds 2006 ben ik werkzaam als trainer en coach op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling. Als vakman vind ik het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen dus ik volg constant vervolgopleidingen waarin Systemisch Werken een grote liefde is. Ik hou van mijn vak en zie mezelf als 100 jarige nog steeds met veel plezier met mensen werken.