Allard Klok

Wie ben ik en wat drijft mij?

Jezelf veranderen vraagt om lef. Door aan te sluiten bij de ander geef ik mensen en organisaties de ruimte om lef te kunnen tonen om zich te ontwikkelen. Door lef te tonen en je te ontwikkelen ontstaat ruimte, vanuit die ruimte kunnen mensen en organisaties groeien. Met inzichten vanuit TA en systemisch werk breng ik mensen in contact met wat hen werkelijk beweegt, vanuit het theater gebruik ik oefeningen en vormen om daadwerkelijk de beweging te kunnen maken.

“We kunnen veel meer bereiken als we ons bewust worden van onze mogelijkheden,” is voor mij het uitgangspunt om met elkaar te gaan werken. Pas als mensen zich bewust worden van hun gedrag kunnen ze dat gedrag ook echt veranderen. Dit is het startpunt van waaruit we effectief gedrag en gedragsveranderingen kunnen ontwikkelen.

Wat is mijn achtergrond?

Vanaf 2005 begeleid ik individuen en organisaties. Ik studeerde Commerciële Econome aan de Hanzehogeschool in Groningen en volgde daarna de opleiding Scenario-schrijven aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Recent ronde ik de 3-jarige opleiding Professionele communicatie af bij Phoenix opleidingen.