Traineeprogramma's

De talenten van nu zijn de leiders van morgen

Geef jong talent een kickstart

Leiders van de toekomst

Ambitieuze young professionals zijn niet alleen de talenten van nu. Het zijn vaak óók de veelbelovende leiders van de toekomst. Als organisatie wil je natuurlijk aantrekkelijk zijn voor die waardevolle talenten. En ze bovendien duurzaam aan je binden. Zodat zij groeien, als mens én als professional. Zodat ook jouw organisatie kan groeien.

Geef jong talent een kickstart en stoom ze klaar voor de key positions in jouw organisatie. Bied ze de kans om het beste uit zichzelf halen.

Met onze programma’s halen jouw talenten het maximale uit zichzelf én haalt jouw organisatie het maximale uit haar talenten. Daarbij kijken we als eerste naar wat jouw professionals van nature al in huis hebben.

training 22
Ludens 38
Uit je comfortzone

Wie ben je en wat brengt jou in beweging?

Dat is wat we in onze programma’s achterhalen. Want hoe meer gedrag voortkomt uit innerlijke overtuiging en in lijn is met de eigen identiteit, hoe congruenter en authentieker het is. Dat betekent dat jouw talenten pas écht groeien wanneer zij hun dicht bij zichzelf blijven en uit hun comfortzone durven te stappen. Daarbij kiezen we niet voor de makkelijkste weg. In onze traineeprogramma’s gaan we intensief aan de slag in uitdagende, verrassende en creatieve werkvormen. Activiteiten die impact maken, prikkelen en soms ook confronterend zijn. Persoonlijke én professionele groei gaan daarbij hand in hand: we dagen de trainees uit om in de organisatie het geleerde uit te proberen en steeds verbinding te maken met de werkpraktijk. Zo zetten we de stap van ‘talent hebben’ naar ‘een talent zijn’.

Ludens 26
sfeer 45 kopie

Employer Branding

Jouw talenten hebben een frisse kijk op zaken en delen hun mening graag. Doordat zij in onze programma’s intensief met elkaar aan de slag gaan, vormen deze ambitieuze talentvolle trainees een krachtige community in jouw organisatie. Ze zijn klaar voor hun toekomstige rol als kennisleider en spelen daarnaast een belangrijke rol in je employer branding. Daarmee werk jij tegelijk aan ook een hoger doel: je weet niet alleen zeker dat je talenten over de juiste mindset, vaardigheden én kennis beschikken om je organisatie in de toekomst verder te brengen, maar ook dat ze jouw bedrijfsvisie ondersteunen en uitdragen!

Goed om te weten

  • Onze trainee- en talentprogramma’s zijn gericht op jonge, ambitieuze en talentvolle professionals
  • De duur van onze trajecten ligt tussen 6 maanden en 2 jaar
  • Een afwisselende mix van intakes, coaching, workshops, trainingsdagen en intervisie
Vrijdag 36
Schermafbeelding 2022-05-06 om 16.04.57
Onderscheid je op de arbeidsmarkt

Kansen voor trainees, maar ook voor jou als werkgever

Kies voor een talentprogramma waarmee je écht impact maakt. Met onze programma’s onderscheid jij jezelf als werkgever op de arbeidsmarkt en ben je een magneet voor nieuw talent. Natuurlijk stemmen we onze programma’s helemaal af op de doelen, de visie en het gedachtegoed van je organisatie.

Kies je voor een trainee- of talentprogramma bij Ludens? Dan weet je zeker dat:

  • jouw talenten laten zien wie ze zijn, wat ze kunnen en waar hun persoonlijke kracht ligt, zodat ze klaar zijn voor toekomstig leiderschap in jouw organisatie
  • je jonge ambitieuze professionals écht kansen biedt in plaats van hen alleen beloftes te doen
  • je kunt vertrouwen op een nieuwe krachtige talentcommunity die jouw organisatie stevig de toekomst in leidt
  • je organisatie een aantrekkelijke werkplek is voor ambitieuze, jonge talenten en je hen langdurig en wezenlijk aan je bindt
  • jij als organisatie jonge en getalenteerde mensen aantrekt omdat je hen biedt waar zij naar op zoek zijn: de ruimte en de kans om te groeien!