Next Step-programma's

Van invoegen naar toevoegen

Investeer in kwaliteit en beloon ambitie

Breng talent naar het volgende level

Jouw high potentials zijn zeer waardevolle assets voor je organisatie. Zij werken inmiddels een aantal jaar voor je organisatie en hebben hun toegevoegde waarde inmiddels bewezen: op overtuigende wijze zetten zij sterke resultaten neer. Maar als organisatie kun je niet tevreden achterover leunen, want dan bestaat de kans dat je ze ook weer kwijtraakt. Talentvolle professionals willen zichzelf blijven namelijk voortdurend blijven ontwikkelen, zoeken naar uitdaging en kiezen niet voor de gebaande paden.

Deze generatie talenten legt de lat hoog voor zichzelf. Ze zijn gedreven en toekomstgericht, blijven in beweging en bepalen zélf hun koers. High potentials kiezen dan ook voor een organisatie waar ze op hun eigen wijze vorm kunnen geven aan hun ambitie, en waar ze bovendien volop concrete ontwikkelkansen krijgen. Een organisatie zoals die van jou.

redd-eLOwnWvK9Fk-unsplash
training 36
Dan komt onvermijdelijk de vraag: wat wil ik nou écht?

Zorg dat je high potentials met overtuiging kiezen voor een carrière in jouw organisatie

Jouw professionals zijn toe aan een nieuwe stap. Het is tijd om van ‘invoegen’ naar ‘toevoegen’ te gaan. Van ‘goed’ naar ‘bijzonder’. Het is hét moment waarop investeren in persoonlijke ontwikkeling key is. Met de Next Step-programma’s van Ludens breng jij jouw talenten verder naar het volgende level.

Als je jouw professionals wil behouden, zul je ze de kans moeten bieden hun eigen richting te bepalen. Niet op basis van verwachtingen van anderen, maar vanuit hun eigen unieke talent. Zodat ze met overtuiging kiezen voor een carrière in jouw organisatie.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash
thisisengineering-raeng-TXxiFuQLBKQ-unsplash
Doen waar je echt goed in bent

Met de Ludens-programma’s raken we de kern

Bij Ludens geloven we niet in een reeks workshops of seminars. Niet in voor de hand liggende trainingen die wellicht ‘nice-to-have’ zijn, maar geen diepgaande impact maken. Dat doen wij anders. Met de Ludens-programma’s raken we de kern. In onze trajecten maken we gebruik van uitdagende en creatieve werkvormen. Anders dan anders, vaak pittig, soms confronterend. Maar altijd met een rode draad: stilstaan bij datgene wat jou onbewust in gang zet of juist tegenhoudt. Bij wat jou beweegt en waar je warm voor loopt. Waar je écht goed in bent. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat daar het vuur brandt. En zo de reis naar intrinsiek werkplezier én duurzaam resultaat begint.

Goed om te weten:

  • Onze Next Step-programma’s zijn gericht op ambitieuze en talentvolle professionals met een paar jaar werkervaring in je organisatie
  • De duur van onze trajecten ligt tussen 6 en 12 maanden
  • Een modulair opgebouwd traject met een afwisselende mix van werkvormen
WhatsApp Image 2022-06-16 at 1.50.40 PM (1)
WhatsApp Image 2022-06-16 at 3.40.57 PM (2)[10]
Daag ze uit, bouw aan de toekomst

Investeer in kwaliteit en beloon ambitie

Bind jouw waardevolle professionals aan je en daag ze uit om met volle overtuiging voor jouw organisatie te kiezen. Met een maatwerk Next Step-programma ontwikkel je talent, versterk je ondernemerschap, bied je kansen, investeer je in kwaliteit en beloon je ambitie.

Kies je voor een Next Step-programma op maat bij Ludens? Dan weet je zeker dat:

  • jouw high potentials bij jouw organisatie werken vanuit diepgaande overtuiging, op basis van hun unieke talent en autonome kracht
  • je ze aan je bindt en voor je organisatie behoudt, omdat ze volop uitgedaagd worden en de ruimte én de kans krijgen om te groeien
  • jouw strategische personeelsplanning wordt versterkt omdat je je talentvolle professionals beter in beeld krijgt
  • je professionals jouw ambassadeurs worden en zo in belangrijke mate bijdragen aan een sterke employer branding
  • jij je als organisatie niet alleen onderscheidt als aantrekkelijk werkgever, maar ook nieuw talent aantrekt.
cristofer-maximilian-NS