Spring Professional

Talentprogramma

Spring Professional (voorheen Ajilon Young Professionals) is onderdeel van de Professional Staffing tak binnen Adecco Group Nederland.

Spring Professional werft en begeleidt jonge talentvolle high potentials in hun eerste baan. Of zoals Spring Professional zelf zegt: ’Wij geven hun loopbaan een kick-start’. Deze high potentials krijgen namelijk intensieve begeleiding en opleidingen, waarbij jezelf leren kennen en persoonlijk leiderschap de belangrijkste pijlers zijn.

Ludens verzorgt sinds een aantal jaar het veertien maanden durende Persoonlijk Ontwikkel Programma (PDP). Elk door Spring Professional geplaatst talent doet hieraan mee. Het intensieve en inspirerende programma bestaat uit zeven modules waarin de talenten zich breed ontwikkelen op het gebied van communicatie, overtuigingskracht, keuzes maken, samenwerken en zelfkennis.

We werken in dit programma met veel alternatieve en inspirerende werkvormen. Zo werken we onder andere met een fotograaf en een bokser. Daarnaast zit in een van de modules een outdoor programma. Het is steeds onze uitdaging om diepgang en werken op identiteitsniveau te combineren met uitdagende en spannende werkvormen. Ook moet het programma altijd aansluiten bij de belevingswereld van de trainees. Daarbij proberen wij onze naam Ludens eer aan te doen en de spelende mens alle ruimte te geven.

Meer informatie over dit traject kunt u op vragen bij de programmamanager, José van Tilburg. Of lees het interview met de Manager Talent Development van Spring Professional.