Vacatures

Business Development Manager (32-40 uur)

Ludens Talentontwikkeling groeit en heeft veel ambitie. Wil je meebouwen aan een ambitieus trainingsbureau waar je alle ruimte krijgt voor jouw commerciële creativiteit? Word jij enthousiast van uitdagende klantvragen op het gebied van talentontwikkeling en heb je een neus voor sales?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat je doet als Business Development Manager

Je gaat meehelpen onze groei te versnellen. Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van ons klantenbestand, onderhoud de bestaande relaties en je legt nieuwe contacten. Je kent onze (potentiële) klanten als geen ander: wie ze zijn, wat ze doen én waar ze behoefte aan hebben. Daar speel jij slim op in. Je ziet en creëert kansen en hebt vernieuwende ideeën.

Je bent een krachtige persoonlijkheid die in staat is om de decision making unit van onze bestaande klanten te bewerken. Je bezoekt potentiële opdrachtgevers en analyseert complexe HR en Learning & Development vraagstukken. Deze klantvraag werk je uit in commerciële voorstellen in samenwerking met onze trainers en programmamanagers. Je speelt daarnaast een belangrijke rol in het verkopen van onze open inschrijving trainingen.

Waarom kun jij het verschil maken bij Ludens?

Je bent een zelfstarter, ondernemend en denkend in mogelijkheden. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële rol, het liefst met besluitvormers in het HR-werkveld of op C-Level. Affiniteit met de wereld van trainen en opleiden is een pré.

Daarnaast

 • Ben je een ondernemende persoonlijkheid, met een commerciële drive;
 • Ben je in staat om snel te schakelen en vindt je afwisseling belangrijk;
 • Combineer je stevigheid met empathie, ben je open en eerlijk;
 • Heb je ervaring met het adviseren van klanten met complexe vraagstukken. Bij voorkeur HR- en opleidingsvragen;
 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau.

Ons aanbod

 • Een plek in een zeer gedreven, positief en hecht team waar mensen zichzelf zijn en er veel gelachen wordt
 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en ideeën
 • Werken voor ambitieuze en aansprekende opdrachtgevers
 • Een inspirerende werkplek op een prachtige locatie, en de vrijheid om thuis te werken
 • De mogelijkheid om niet alleen anderen, maar ook jezelf verder te ontwikkelen
 • Uiteraard een leaseauto en goede arbeidsvoorwaarden.

Hard werken is bij ons normaal, maar er is uiteraard ook ruimte om te ontspannen. Even een potje tafeltennissen, een rondje wandelen of gewoonweg bijpraten met een collega. Zo zorgen we samen voor de juiste balans! En aangezien je vast nog andere zaken in je leven inspirerend en belangrijk vindt, bieden we je graag een baan voor 32 tot 40 uur per week.

Wie is Ludens

Ludens Talentontwikkeling is opgericht in 2008 door twee gedreven trainers en inmiddels uitgegroeid tot een gedegen partner op het gebied van Talent- en Management Development.

Waar we elke dag weer voor opstaan? Organisaties helpen het beste uit hun mensen te halen. Onze ontwikkeltrajecten zijn dynamisch, uitdagend en creatief. Onze manier van werken is altijd een combinatie van actie, plezier en reflectie. Daarbij is het onderzoeken en doorbreken van belemmerende gedragspatronen het fundament onder ons werk. Omdat we geloven dat je daar gelukkiger van wordt, en je omgeving ook. En omdat het je helpt om met lef prachtige resultaten neer te zetten en soms tegen de stroom in, werkelijk het verschil te maken.

We werken voor klanten als BAM, De Nederlandsche Bank, Gemeente Den Haag, Schiphol, NS,  Mammoet, Aalberts en Tata Steel.

Zie voor meer informatie onze website.

Reageren:

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Wij leren je graag kennen! Presenteer jezelf op een pakkende manier, het liefst door middel van een filmpje van maximaal 2 minuten. Stuur deze samen met je CV vóór 1 maart a.s. naar Claudia van Valkengoed (cvanvalkengoed@ludenstraining.nl).

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Evers, Business Development Manager Ludens Talentontwikkeling (06-20751174).

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.